HTML

Amire szükségünk van

- Méz, instant kávé

- Homokzsák a szigetelt sátor rögzítésére nagy szélben                               
- Szőnyegek, szigetelők, amiken kint állni lehet
- ÉJJELI ŐRZÉS
- 95-ös benzin , üres kannánk van
- Meleg tea és szűrt leves (címkézzétek a termoszt, hogy tudjuk, mi van benne!)
- Gyümölcslevet és vizet most NE HOZZATOK, van bőven!
- Kérjük, hogy az otthagyott üres termoszokat vigyék el a tulajdonosok, nagyon sok van már! Megtöltve újra vissza lehet hozni.

- Kéztörlő kendő

Számlaszám

A tábor fenntartásához elfogadunk adományokat. A befolyt összeget a gázpalackok cseréjére, az aggregátorok működéséhez szükséges benzinre, a wc tisztítására, az aggregátorok és a lakókocsik karbantartására fordítjuk.

Számlaszám: 10918001-00000101-48460002 (UniCredit Bank)

Számlatulajdonos: Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezete

A közleménybe kérjük írni: Éhségsztrájkoló demonstráció

Köszönjük a támogatást!

Friss topikok

  • Nagy Zltán (törölt): Hahó! Most ugyen beleírok?......na mindegy. Hurrá, már nem kelléhségsztrájkolni. De még mindig gba... (2012.02.03. 18:05) 12.nap
  • gt_: Tiszteletreméltó. Az olaszok szeretnek demonstrálni és igazuk is van. (2012.01.12. 03:55) Rómában ülősztrájkolnak a magyarokért
  • TrueY: @ehsegsztrajkolo: Persze, nyilvánvaló! Alapvetően az a gond, hogy az emberek többsége (a kormány é... (2012.01.09. 12:06) 20.nap
  • Néhay: Felhívom mindazok figyelmét, akik rokoknszenvvel figyelik a sajtószabadságért demonstrálókat: ma d... (2012.01.07. 16:13) Szimpátia-dobolás az éhségsztrájkolók mellett
  • bolemann: Tartsatok ki, most ti vagytok a demokrácia szigete. (2012.01.07. 12:59) 11. nap

2012.01.13. 18:33 ehsegsztrajk

Eredményjelző

Új berendezési tárgyunk van. Vagy hívhatnánk dekorációs elemnek is, ha kedvesen akarnánk fogalmazni. De nem akarunk. Legyen inkább eredményjelző vagy szégyenfal, ez elég konkrét. Manuálisan működik.

A fotón látható nevek tulajdonosai az MTVA vezetői.

Élő Gábor, az MTI Hírcentrum igazgatója; Papp Dániel, az MTVA hír- és hírháttér főszerkesztőség vezetője (volt) és a közéleti és a dokumentum főszerkesztőség vezetője (még mindig az); Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója; Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója; Németh Zsolt és Hegedűs István, az MTI Hírcentrumának főszerkesztő-helyettesei; Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója.

Azért fogtunk bele az éhségsztrájkba 2011. december 10-én, hogy ezek az emberek távozzanak vezetői pozíciójukból. A sztrájk 35. napján egyelőre ott tartunk, hogy Élő Gábort leváltották, Papp Dánieltől elvették a hírműsorok felügyeletét, de megmaradt neki a közéleti főszerkesztőség. Böröcz István, Belénessy Csaba, Németh Zsolt és Hegedűs István azonban még mindig a helyükön ülnek.

Bónuszként kaptuk, hogy Szabó László önként mondott le, pedig őt nem is kértük erre. Lemondása előtt napokig szórakoztatott bennünket karácsonyi zenével, díszkivilágítással, sőt, még egy facebook oldalt is szerkesztett a kedvünkért, amelyen hamis fotót tett közzé egy nagyon bénán megrágott sonkás kifliről, hogy azok állítólag mi voltunk. Ezzel tehát ő is hamisító lett.

Számokban: a 7 közül 2,5 ember távozott, még 4,5-re várunk. Ez eddig 35%-os eredmény. Ha marad ez a tempó, akkor szerény számításaink szerint még 63 napig biztosan itt ülünk. Lassan kitavaszodik, bár most a hétvégén nagyon hideg lesz.

A következő neve(ke)t ünnepélyes keretek között fogjuk áthúzni. Az eredményjelző megtekinthető a tábor bejáratánál.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ehsegsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr843543260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása