HTML

Amire szükségünk van

- Méz, instant kávé

- Homokzsák a szigetelt sátor rögzítésére nagy szélben                               
- Szőnyegek, szigetelők, amiken kint állni lehet
- ÉJJELI ŐRZÉS
- 95-ös benzin , üres kannánk van
- Meleg tea és szűrt leves (címkézzétek a termoszt, hogy tudjuk, mi van benne!)
- Gyümölcslevet és vizet most NE HOZZATOK, van bőven!
- Kérjük, hogy az otthagyott üres termoszokat vigyék el a tulajdonosok, nagyon sok van már! Megtöltve újra vissza lehet hozni.

- Kéztörlő kendő

Számlaszám

A tábor fenntartásához elfogadunk adományokat. A befolyt összeget a gázpalackok cseréjére, az aggregátorok működéséhez szükséges benzinre, a wc tisztítására, az aggregátorok és a lakókocsik karbantartására fordítjuk.

Számlaszám: 10918001-00000101-48460002 (UniCredit Bank)

Számlatulajdonos: Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezete

A közleménybe kérjük írni: Éhségsztrájkoló demonstráció

Köszönjük a támogatást!

Friss topikok

  • Nagy Zltán (törölt): Hahó! Most ugyen beleírok?......na mindegy. Hurrá, már nem kelléhségsztrájkolni. De még mindig gba... (2012.02.03. 18:05) 12.nap
  • gt_: Tiszteletreméltó. Az olaszok szeretnek demonstrálni és igazuk is van. (2012.01.12. 03:55) Rómában ülősztrájkolnak a magyarokért
  • TrueY: @ehsegsztrajkolo: Persze, nyilvánvaló! Alapvetően az a gond, hogy az emberek többsége (a kormány é... (2012.01.09. 12:06) 20.nap
  • Néhay: Felhívom mindazok figyelmét, akik rokoknszenvvel figyelik a sajtószabadságért demonstrálókat: ma d... (2012.01.07. 16:13) Szimpátia-dobolás az éhségsztrájkolók mellett
  • bolemann: Tartsatok ki, most ti vagytok a demokrácia szigete. (2012.01.07. 12:59) 11. nap

2012.01.12. 02:59 ehsegsztrajk

Takard ki magad! - farsangi vastagb(l)őr-parti

Január 14-én szombaton este 6-tól néhány órára kiblőrözzük magunkat. "Mert magamat kiblőrözöm, ha kell, De hogy más tegye, azt nem tűröm el" - mondhatná ma Cyrano.

Farsangi mulatság lesz a Kunigunda utcában. Klasszikus jelmezbált nem tartunk, mert bár kegyes az időjárás, de mégsem kedvez a fantáziadús jelmezeknek. Éhségsztrájkolónak öltözni nem ér. Hogy mégis legyen valami farsangi hangulat, jelzésértékű kiegészítőket persze lehet hozni, amiből kiderülhet, minek öltöztetek volna, ha...

Emellett kollektív maszkabálra invitálunk benneteket. Nyomtassatok ki magatokról egy kiblőrözött fotót (az oldal alján találtok segítséget*), fűzzetek bele egy gumit, és már kész is az arcátlanság arctalanság. Ha valaki eddig félt volna kijönni, most bátran megteheti, ha van blőr a képén.

Az elmaradhatatlan farsangi tombolához hozzatok magatokkal otthonról valami apróságot, bedobjuk a közösbe. A fődíjat most nem áruljuk el, de egészen biztosan nagyon fog neki örülni, aki megnyeri.

Menü is lesz ám, igen elegáns. Előételként saját levében főtt levest szervírozunk termoszban; főételként a konyhafőnök kedvencét, a soup á la Hunger Strike-ot, desszertként pedig az utánozhatatlan Kunigunda levesfelfújtat fogyaszthatjátok. Italkülönlegességeink közül leginkább az üres teát és a cukros gyümölcsteát ajánljuk, műanyag pohárban. Igazi gasztro-élmény! Hogy minél izgalmasabb legyen az íz-orgia, szeretettel várjuk a saját alkotásokat is.

Zenéről ezúttal nem az MTVA, hanem DJ Sztrájk gondoskodik, a hazai farsangi FUNK legismertebb lemezlovasa.

A menetrend tehát:

18:00 - kapunyitás

19:00 - rövid kis akció, ezt a helyszínen áruljuk el, annál látványosabb lesz, minél több blőrmaszkos vendég vesz részt

19:30 - tombola

utána: zene, tánc, kötetlen program

A vacsora svédasztalos, önkiszolgáló.

Várunk mindenkit szeretettel január 14-én 18 órára a Kunigunda útja 64. elé!



* Így blőrözd ki magad

1. Nyisd meg ezt az oldalt: http://www.cellsea.com/media/index.htm

2. A "Fájl kiválasztása" gombra kattintva tölts föl egy portréfotót (lehetőleg nagyobb legyen, mint 500kb, különben nyomtatásnál pixeles lesz. De az sem baj, az is a kitakarás egyik formája.)

3. A megjelenő lehetőségek közül kattints a "Blur" fülre, és ott válaszd a "Gaussian blur" lehetőséget.

4. Állítsd a csúszkát kb. 40-re, és néhány másodperc után megnézheted magad kiblőrözve. Aztán mentés és nyomtatás. (Minél nagyobb a csúszka értéke, annál erőteljesebb az elmosás.)

Szólj hozzá!

Címkék: farsang mtva takard ki magad blőrparti


A bejegyzés trackback címe:

https://ehsegsztrajk.blog.hu/api/trackback/id/tr73538621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása